Happy

14_9
Min son han tycker att han har blivit fotat tillräckligt i sina dagar, så om jag inte fotar honom i smyg så blir det ofta en grimas eller två på varje bild! 🙂 Det gäller att passa på när han vill och vara tacksam för varje bild han ler, även om han spexar på det är fotot också! En historia att dokumentera och minnas! 🙂

Material: Project Life Mini Kit – Amy Tan Plus One, Studio Calico Double-Sided Cardstock 12X12 – Lemonlush Analytics, Studio Calico Double-Sided Cardstock 12X12 – Lemonlush Passionate, Studio Calico Double-Sided Cardstock 12X12 – Lemonlush Wallflower, American Crafts Washi Tape .125X32.8 Yards – Amy Tan Plus One, American Crafts Clear Acrylic Stamps – Amy Tan Plus One, American Crafts Flair Adhesive Metal Badges – Amy Tan Plus One, American Crafts Mini Marks Rub-Ons – Amy Tan Plus One, American Crafts Thickers Alpha Stickers- Amy Tan Plus One, Studio Calico Essentials Enamel Dots- Black & Gray

Nu önskar jag er alla en härlig fortsättning på påskdagen! Här är det sommarväder! 🙂
/Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.