Underbara Lemonlush

Hej allihopa! Alex här idag med lite Lemonlush-inspiration. Lemonlush är en underbar serie från Studio Calico, som jag direkt blev förälskad i. Den har allt. Vackra, glada färger, grafiska mönster, trendiga vattenfärg-effekter, fjärilar, blommor, hjärtan och stjärnor. En otroligt mångsidig kollektion.

Alex Gadji - You rock and roll

Material: SC Lemonlush 12×12 Paper Pad, SC Lemonlush Ephemera, SC Lemonlush Round Epoxy Top Clips, SC Lemonlush Printed Fabric Tags, SC Wood Veneer Stars, SC Mister Huey’s Color Mist Honor Society, Mister Huey’s Color Mist Buttercup, Heidi Swapp Color Shine Citron, Heidi Swapp Color Shine Coral, American Crafts Thickers.

Alex Gadji - You rock and roll closeup2

De mönstrade papper jag använt är Impulsive, Wordsmith, Analytics och In A Hurry. Jag älskar alla dekorationer som finns med i den här kollektionen. De gör det så himla enkelt att scrappa.

Alex Gadji - You rock and roll closeup3

“Rock and Roll” – det är min dotter i ett nötskal. Jag älskar att se henne släppa loss till musiken. Just de bilderna blir sällan av den bästa kvaliteten, men det gör inte så mycket. Även de lite suddiga foton, fulla av fart och energi, kan förtjäna en plats i albumet.

Alex Gadji - You rock and roll closeup1

Det vore allt från mig för den här gången. Jag hoppas att ni gillar Lemonlush lika mycket som jag gör. Tusen tack för titten!

//Alex

1 svar på ”Underbara Lemonlush

  1. Du har verkligen gjort materialet rättvisa Alex och lyckats skapa en flow i designen och dessutom en layout som man blir glad av <3 Petra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.