DESIGN in PAPERS kick-off med inspiration, tävlingar och priser

Välkomna på DESIGN in PAPERS kick-off!

Vi vill presentera vårt underbara och talangfulla DT-gäng genom en blogg-hopp där ni kommer att få ta del av fantastiska alster som DesignTeamet skapat med de senaste CHA-kollektionerna.

Titta noga för tävlingen går ut på att ni ska välja ett av alsterna och LIFTA – vilket ni väljer är helt upp till er och vad som passar er stil. Ni har möjlighet att lämna in flera tävlingsbidrag genom att LIFTa flera av DT-alsterna, men ni får bara LIFTa varje DT-aslter 1 gång.

Tävlingen pågår i 2 veckor. När ni skapat ert bidrag så lägg upp det på er blogg, länka hit och lämna en kommentar på detta inlägg med en länk till ert bidrag. Vi kommer att lotta ut ett pris och ett pris utses genom röstning. Har du ingen blogg så maila ditt bidrag till petra@designinpapers.se .

Det finns ytterligare chanser att vinna. Genom att genomföra blogghoppen och lämna en kommentar på varje DT-medlems blogg och sedan avsluta med att lämna en kommentar här i bloggen har ni chans att vinna ytterligare ett pris som utses genom lottning. Blogghoppen kommer att lottas om precis en vecka. Dessutom kommer alla DT-medlemmar att lotta ut en RAK på sina respektive bloggar.

Här kommer små sneak-peaks på vad Designteamet hittat på, mer ser ni i blogghoppen så klart:

Alex

Alex 1

Jag tjöt av glädje när jag såg Studio Calico Lemonlush komma i mitt DT-paket. Den är alldeles ljuvlig! Jag är förälskad i seriens färg- och mönstermix som även gör den väldigt mångsidig. Och om du (som jag) älskar fjärilar, så lovar jag att även du kommer att tjuta av glädje. Välkommen till min blogg för att se mer av min första Lemonlush layout!

Birgitta

unnamed

Jag fick en läcker serie Americana från Pebbles att jobba med. En serie i blått, rött och vitt och när jag fick hem dessa papper så ser jag att det egentligen är två färgserier i en. Det finns också tex band och journaling-cards i serien. Jag har gjort en lampskärm och en stor ask. Mina alster hittar du i min blogg.

Marie

kickoff
Jag fick den härliga serien Plus One från Amy Tangerine och American Craft att jobba med. En serie i färger som vitt, rosa, grönt, svart, orange och turkost och med detaljer som brushscript, vattenfärger, vardag och äventyr. Som mitt första uppdrag har jag skapat ett Project Life uppslag som du hittar i min blogg >> sockergrynet.se. Välkommen dit!

Maya

MAya

Jag fick den underbara serien Wanderlust från Studio Calico att jobba med. Serien består av en riktigt rolig blandning av stilar, allt från grafiska mönster till “handmålade” motiv i härliga färger. Jag har gjort ett par kort för att visa hur snyggt det blir att kombinera papper i serien. Mina kort hittar du i min blogg http://mayasblog.typepad.com

Petra

web_IMG_9827

Jag fick Maggie Holmes nya kollektion Styleboard från Crate Paper att skapa med och med de härliga, lite dova, färgerna och fina detaljer var det hur lätt som helst att skapa… 3 layouter blev det av bara farten men ni får bara se en i min >> blogg << just nu… de andra spar jag lite på…

Blogghoppen startar startar hos Alex så skynda er att >>hoppa dit<<

{Att LIFTa är att inspireras av det du ser, välja några detaljer eller färger eller papper, eller… bara fantasin sätter gränser. Skapa din alldeles egna layout/kort/pl/alter. Ibland blir en LIFT väldigt lik originalet och ibland tar den sin egen väg utifrån det man inspirerats av. Detta bestämmer du själv!! Lycka till och glöm inte att ha roligt!}

30 svar på ”DESIGN in PAPERS kick-off med inspiration, tävlingar och priser

 1. Nu har jag blogghoppat runt till alla bidrag och är så imponerad av dem alla. Måste krypa in i pysselrummet och testa lite. Tack för en trevlig tur. .

 2. Har nu också hoppat runt i denna blog-hopp och måste ta och krypa in i mitt pysselrum och klappa på lite papper. Tack för inspirationen.

 3. Så roligt med en blogg-hopp på svenska! Jag har hoppat runt och kommenterat på alla deltagarnas sidor. Nu ska jag bara lyckas välja vilken jag ska lifta! Jag gissar att det blir flera 😉 Men det finns en risk att jag fastnar på DT-gängets sidor resten av kvällen…

 4. Nu har jag gått laget runt och kollat in det kanon kreativa DT gänget!
  Härligt jobbat! Nu håller jag tummarna för vinst! Tack för detta roliga!
  Önskar er alla en underbar dag!
  Scrapkram från Jenny en Kaffesugen Scrappare

 5. Bloghop complete – riktigt roligt och bra blandat DT gäng – som värsta Gott och blandat påsen! 🙂 Ska bli riktigt kul att följa den här bloggen framöver!
  Kram
  //Cattie

 6. Hopp, hopp.. då har jag skuttat runt bland alla Dt-tjejernas härliga alster. Full med inspiration. Nu är bara frågan i vilken ända man ska starta? Det är ju mycket att välja på i många olika stilar. Spännande utmaning!

 7. WOW ett så inspirerande team av duktiga designers ni fått tag i , finns ju hur mycket inspiration som helst hos dom! Jag har varit och kikat och kommenterat hos alla utom hos Maya, för där lyckades jag av någon anledning inte få iväg kommentaren, kanske fler som haft det problemet? Får se om jag kan lyckas senare…

 8. Tack för ett härligt blogg-hopp! Jag har fått mycket inspiration och det var verkligen kul att se alla olika stilar och skapelser. TACK!
  Denna sida är numera inlagd som favorit/bokmärke i min dator, jag återkommer.

  Hej från mig,
  Eivor/Ejja

 9. Hoppat runt hos alla i Dt! Och säger wow vilka fina saker ! Fast jag är ju inte förvånad det är ju dream team 🙂
  Och va massa fina produkter man vill köpa!!!

 10. Älskar bredden på detta DT gäng! Har lyckats lifta Alex fina lemonlusch LO, som jag mailat till Petra 🙂 imorgon är det scrap och stämpelmässan , kanske får man se några av er där:-) läääängtar ! Trevlig helg!

 11. Tac för alla fina hälsningar och fina bidrag. Tävlingen är nu stängd. Det blir röstning om några dagar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.