Stop Wishing – Start Doing – Art Journal with Dina Wakley Media

I’m back with in my Art Journal. This time with a bit different colors than normal, but I liked them. Mostly I’ve used products from Dina Wakley since I just love working with them. It’s a lovely process to see the spread build up and become something. Want to see it from start? Scroll down to watch the video!

Idag är jag tillbaka i min Art Journal igen. Den här gången med lite andra färger än vad jag normalt sträcker mig efter, men jag gillar dom. Mestadels har jag använt produkter från Dina Wakley eftersom jag älskar att arbeta med dom. Det är så härligt att se processen när en sida eller ett uppslag växer fram. Vill du se från början? Scrolla ner och titta på videon!

Materials used:
Dina Wakley Akrylfärg
Dina Wakley Media Stencils + Masks 6X9 – Curly Frond
Dina Wakley Media Stencils 9X6 – Mantras
Dina Wakley Media Stencils 9X6 – Scales
Dina Wakley Media Cling Stamps 6X9 – Change
Dina Wakley Media Cling Stamps 6X9 – Funny Peeps
Dina Wakley Media Gesso 118ml Jar – White
Dina Wakley Media Tissue Pack
Posca PC-3M White

Hugs Lisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.