Art Journal in TN-size – Enjoy the journey

During the fall Anna sent Live at CiLi in Papers Facebook and learned us how to make our own Travelers Notebook! Depending on the papers you use you can make any kind of notebook, and I followed her tip to make one with Mixed Media Papers! That way I made myself an Art Journal in TN (Travelers Notebook) Size! Please give it a try if you like a book in a different format. In this one I’ve decorated with collage paper and washi tape from Tim Holtz, Stamps from Dina Wakley and some odds and ends found on my desk.

Under hösten sände Anna Live på CiLi in Papers Facebook och visade oss hur man kunde göra sin egen Travelers Notebook! Beroende på vilka papper man använder så kan man göra vilken typ av notebook man vill, och jag provade på hennes tips att använda Mixmedia-papper. På så vis blev det en Art Journal i TN-storlek. Bara att testa om du vill göra en journal i en lite udda rolig storlek. Jag har dekorerat mitt uppslag med collagepapper och washitape från Tim Holtz, Stämplar från Dina Wakley och lite smått och gott jag hade på skrivbordet.

Materials used:
Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4
Dina Wakley Media Cling Stamps 6X9 – Be Willing
Dina Wakley Media Cling Stamps 6X9 – Change
Tim Holtz Idea-Ology Collage Paper – Typeset
Tim Holtz Idea-0logy Design Tape 8/Pkg – Journey
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Gathered Twigs
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Wild Honey
Tim Holtz Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book – Big Chat

Hugs Lisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.