Dreaming of a white christmas – Art Journal

I don’t know if I’m ready with fall yet, but I have started to peek into winter and christmas already. This page has a winter/christmas theme and I’ve used some older stamps and stencils that stills go strong! Love them and have used them alot. Tim Holtz has his name on most of these products like the Snowflakes in the background, the stencil, the paper doll and the sentence sticker. Acrylics from Dina Wakley, Modeling paste and white crackle paste from Prima/Finnabair.

Jag är lite osäker på om jag är helt klar med hösten än, men jag har i alla fall börjat tjuvkika lite på vinter och jul. Den här sidan har vinter/jul-tema och jag har använt lite äldre stämplar och stenciler som jag älskar så jag hävdar bestämt att dom har en lång livstid! Tim Holtz har namnet på de flesta produkter så som snöflingorna i bakgrunden, stencilen, pappersdockan och stickerstexten. Akrylfärger från Dina Wakley, Modeling Paste och Vit crackle paste från Prima/Finnabair.

Materials Used:
Dylusions Black Creative Journal 8X8
Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Swirly Snowflakes
Ranger Embossing Powder 34ml – Clear
Prima Finnabair Art Basics Modeling Paste 236ml – Opaque Matte
Prima Finnabair Art Extravagance Texture Paste 250ml – White Crackle
Tim Holtz Idea-Ology Paper Dolls Die-Cuts 43/Pkg – Christmas
Tim Holtz Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book – Small Talk
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Peacock
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Sky
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Ocean
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Poinsettia

Hugs Lisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.