Sweet – Simple Stories Kate & Ash

Hi dear friends!

Anna here sharing the layout from my Facebook Live for CiLi in Papers June 12. You can find that video here if you are curious. I was playing around with the Kate & Ash collection by Simple Stories mostly and a sentiment from the Summer Farmhouse collection by Simple Stories as well. I used Shimmer Spray by Dylusions and some acrylic paint by Dina Wakely for my background. Also there’s a few dots of Nuvo Crystal drops and enamels by Echo Park Papers as well to spy.

Hej go’ vänner!

Anna här med layouten jag gjorde på min Facebook-Live den 12:e juni för CiLi in Papers. Du kan hitta den videon här om du är nyfiken att se. Jag lekte loss med mestadels Kate & Ash kollektionen från Simple Stories och en titel från Summer Farmhouse kollektionen, också från Simple Stories. Jag använde Shimmer Spray från Dylusions och lite akrylfärg från Dina Wakely till min bakgrund. Du hittar även spår av Nuvo Crystal Drops och enamel-dots från Echo Park Papers.

Material:

Bazzill 12×12 Cardstock Smoothies Coconut Swirl
Simple Stories Kate & Ash 12×12 Collection Kit
Simple Stories Kate & Ash Journal Bits
Simple Stories Summer Farmhouse Foam Stickers
Ranger ink Dina Wakely Akrylic Paint Lemon
Ranger Ink Dylusions Shimmer Spray Calypso Teal
Ranger Ink Dylusions Shimmer Spray Roas Quartz
Echo Park Paper Enamel Dots
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops Dandelion Yellow
Tonic Studios Maxi Guillotine
3d Foam Tape

Anna xo

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.