“Home again” with Carta Bella

Hi!
If you have seen some of my layouts before, you know that they are full of photographs of my two amazing grandchildren. With this photo I got the wonderful news that another little miracle is on his way. Love the simplicity in this layout. Carta Bellas collection “Home Again” is beautiful.

Hej!
Ni som har sett några layouter från mig vet att de brukar vara fulla av fotografier på mina två fantastiska barnbarn. Med denna bilden fick jag reda på att ytterligare ett litet mirakel är på väg. Jag älskar enkelheten i denna layout. Carta Bellas kollektion “Home Again” är så vacker.

Some foam squares to make some dimension in the layout.

Några 3D kuddar för att skapa lite dimension i layouten.

Thanks for stopping by!

Tack för titten!

Material:
Carta Bella Collection Kit 12×12 – Home Again
Scrapbook Adhesive 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares
Burlap ribbon
American Crafts Thickers Stickers, Pebbles – Heart of Home

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.