hi! .:. Card using vellum .:. Vicki Boutin Wildflower and Honey

hi! Petra is here to show a new card and hopefully give you some inspiration! I got this lovely gold holographic butterfly print on vellum paper in my last DT-kit and I didn’t know exactly how t use it. I the end I decided to both use it for the card background and to cut out one butterfly and use as a 3D decoration. Love how it turned out. The card I will send to someone special!

hej! Petra här för att förhoppningsvis sprida lite inspiration. Jag fick ett underbart vackert vellumpapper med guld och fjärilstryck i mitt senaste DT-kit och visste inte riktigt hur jag skulle använda det. Till slut blev det både som kortbakgrund och som dekoration genom att jag klippte ut en fjäril och dekorerade med. Jag blev supernöjd med effekten. Kortet ska jag skicka till en speciell person!

Material:
Vicki Boutin Wildflower & Honey – 12×12 Gold Holographic print on vellum
Vicki Boutin Wildflower & Honey – 6×8 paper pad

Vicki Boutin Wildflower & Honey Ephemera Die-Cuts 50/Pkg – Frames &…
Vicki Boutin Wildflower & Honey Ephemera Die-Cuts 50/Pkg – Icons
Vicki Boutin Wildflower & Honey – 6×8 paper pad
Prima Finnabair Art Basics Soft Matte Gel 250ml – Transparent Matte

#Scrapbooking #DESIGNinPAPERS #MittKreativaKaos #PaperCraft #VickiBoutin #VickiBoutinWildflowerandHoney #CASCard

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.