But First Coffee – Simple Stories Oh Happy Day

Hi dear ones! Anna here bringing you a new project! This time I’ve made a Travelers Notebook Spread using Simple Stories Oh Happy Day collection. Also I’ve used a few puffy stickers by Dear Lizzy New Day.

Hej fina ni! Anna här för att dela med mig av ett nytt projekt. Den här gången har jag gjort ett Travelers Notebook uppslag där jag lekt med Simple Stories Oh Happy Day kollektionen. Jag har även använt några puffy stickers från Dear Lizzy New Day.

Material:

Simple Stories  Oh Happy Day – 12×12 Collection Kit
Simple Stories Carpe Diem Travelers Notebook Inserts 5×8.25 2/pkg Dot/Lined
Dear Lizzy New Day – Puffy Stickers

Anna xo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.