A card and two tags .:.Kaisercraft Everlasting

The week before last  I shared a layout with the Everlasting collection from Kaisercraft. I also made a card and two tags with the same beautiful collection. I tried it on a craft background for the tags and love the contrast and how the patterns stand out. On the card I made it a bit more soft and romantic, just like on the layout, with a white backgrund. I like them both!

Förrförra veckan visade jag en layout med Everlasting-kollektionen från Kaisercraft. Den här veckan har jag använt samma kollektion till ett kort och två tags. Kortet är ljust, romantiskt och mjukt med en vit bakgrund precis som layouten medan när jag gjorde taggarna har jag provat en kraft-bakgrund. De ger starkare kontraster och mönstren står ut lite mer. Jag gillar båda!

Material:
Kaisercraft Everlasting – 6 1/2 paper pad
Kaisercraft Everlasting – You and Me

Kaisercraft Everlasting – Stickers sheet
Kaisercraft Everlasting – Collectables
Coor Mist, aquamarkers

#KaisercraftEverlasting #Kaisercraft #Everlasting #Scrapbooking #DESIGNinPAPERS #MittKreativaKaos #PaperCraft

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.