Kaisercraft Breathe .:. Wonderful by Petra Offrell

When I cot to use this lovely Breathe collection from Kaisercraft at our Design Team crop I fell in love with the different pattern. I grabbed my scissors and cut out some lovely shapes and combined with the collectables from the same collection. With the beautiful pattern paper background the page was ready in no time.

När jag fick låna den här fina Breathe-kollektonen från Kaisercraft på vår DT-träff så blev jag så förälskad i de olika mönstren. Jag tog fram saxen och klippte ut en massa fina dekorationer och kombinerade med de vackra detaljerna i seriens Collectables. Med en vacker bakgrund från samma serie och lite maskinsöm och vips så var den klar.

Material:
Kaisercraft Breathe – 6 1/2 paper pad
Kaisercraft Breathe – Collectables
Kaisercraft Breathe – Navy Night
Kaisercraft Breathe – Pale Wander
Kaisercraft Breathe – Soft Pastel
Kaisercraft Breathe – Joyful Days
Kaisercraft Breathe – Clear Skies

#Kaisercraft #Breathe #KaisercraftBreathe #Scrapbooking #DESIGNinPAPERS #MittKreativaKaos #PaperCraft

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.