Carta Bella Pack your Bags – A layout by Anna

Hi sweet friends! Today I will share  a new page with you made with Carta Bella Pack your Bags. I’ve stepped out of my comfort zone using a patterned paper as my background. Super brave, I now! LOL!!

Hej go’ vänner! Idag vill jag dela en ny layout med er där jag lekt med Carta Bella Pack your Bags. Jag har klivit ur min comfort zone lite och använt ett mönstrat papper som min bakgrund. Super modigt, jag vet! Ha Ha!!

Material:

Carta Bella Pack your Bags collection kit
Alpha Phrases
White Gesso
Enamel Dots

Anna xo

1 svar på ”Carta Bella Pack your Bags – A layout by Anna

  1. Hello sweet Anna! I love how you’ve gesso’d to tone down the background and all the warm colours surrounding your photo’s too. It’s always so wonderful to cross another destination off your bucket list <3 <3 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.