Travelers Notebook – Kaisercraft Full Bloom

Hi dear friends! Anna here today bringing you some Travelers Notebook (TN) inspiration. You can find lots and lots of these lovely TN’s to buy from our retailstore’s for a bargain although this time I made my own TN from scratch since I didn’t have the patience to wait, lol!

I’ve used a few older Simple Stories papers for my TN-cover and my start up page. Then I’ve been playing with some news as well, the absolutely gorgeous Full Bloom collection by Kaisercraft.

Hej kära vänner! Anna här idag och delar med mig av lite Travelers Notebook (TN) inspiration. Du hittar massor av dessa härliga TN’s att köpa hos våra olika återförsäljare till ett jättebra pris men trots det gjorde jag min egen denna gången eftersom jag inte hade tålamod att vänta, haha!

Jag använde några äldre Simple Stories papper till mitt TN-omslag och min första sida. Sedan har jag även lekt med lite nyheter, den absolut underbara kollektionen Full Bloom av Kaisercraft.

The paper and embellishments are Crafty Girl by Simple Stories.

Pappret och dekorationerna är från Crafty Girl av Simple Stories.

I’ve used my  BIG stapler to bind my TN together, you can even use your sewing machine.

Jag använde min STORA häftapparat för att binda ihop min TN, du kan även använda symaskinen.

For this spread I’ve been playing around with the gorgeous Full Bloom collection by Kaisercraft. The text on the left are actually made using stamps also by this collection. You’ll love it, for sure. So versitale and usefull.

För det här uppslaget har jag lekt med den underbara Full Bloom kollektionen av Kaisercraft. Texten på vänster sida är faktiskt gjord med stämplar som också ingår i den här kolektionen. Du kommer att älska den , jag lovar. Så mångsidig och användbar.

Material:

Simple Stories Crafty Girl – 12×12 collection kit
Simple Stories Crafty Girl – Chipboard Stickers
Kaisercraft Full Bloom – 12×12 Paper Pack
Kaisercraft Full Bloom  – Collectables  Cardstock die cut’s
Kaisercraft Full Bloom – Clear Stamps
Tonic Studios – Taperunner
Tonic Studios – Maxi Guillotine

Others/Övrigt: Copy Paper/ Kopieringspapper

 

Thanks for stopping by! Anna xo

Tack för titten! Kram Anna

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.