Lovely – layout med Vicki Boutin/American Crafts

Vicki Boutins nya kollektion “All the good things” har verkligen tagit scrapvärlden med storm. Hennes facebookgrupp och instagram är superaktiva med massor av fin fin inspiration. Jag är ett stort fan och älskar att skapa med de härliga produkterna. Allt är uttänkt för att passa oss som gillar att blanda in mixed media i våra layouter (såklart funkar de även om mixed media inte är din grej). På dagens layout har jag inte kladdat så mycket på själva bakgrunden som jag brukar. Därför har jag också valt ett mönstrat papper för en gång skull. Den är från Pink Paislee som också har några superhärliga nya kollektioner ute. Jag har dock lekt loss med färger på Vicki Boutins härliga, tjocka cardstock som jag sedan stämplat fjärilar på och stansat ut. Du ser dem instuckna här och där bland de andra dekorationerna.

Vicki Boutins new collection All the good things has really taken the scrap community by storm. Her facebookgroup and instagram are filled with lots of lovely inspiration from all over the world. I’m a big fan and just love to work with the great products. Everything is thought out to work for us who loves mixed media. You can of course use them even if you are not into mixed media. Today I show you a layout where I haven’t used any mediums on my background as I usually do. Therefor I chose a pattern paper for my background instead of my usual white one. It is from Pink Paislee that also have a couple of super cute new collections in stock. But I do have some mixed media elements. I played with my colors on Vicki Boutin’s nice, thick foundation paper and then stamped and die cut butterflys out of it. You can see them here and there peaking out among the other decorations.

Material

Pink Paislee Wild Child Double-Sided Cardstock 12X12 – Skateboards/Blue Stripes

Vicki Boutin Ephemera Cardstock Die-Cuts Icons 50/Pkg – All The Good Things

Vicki Boutin Single-Sided Card Pad 7X10 36/Pkg – All The Good Things

Vicki Boutin Mixed Media Stamps & Dies Set – Moth

Vicki Boutin Mixed Media Stickers – Phrases & Accents

Tonic Studios Nuvo Crystal Drops Collection – Metallic Bright Gold – 653n

And I’ve worked on top of my Tonic Studios A3 Glass Cutting Mat wich is outstanding for all kinds of crafty endevours. Look out for new models coming this year!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.