Sommarkänsla med Kaisercrafts Havana Nights

Kaisercraft börjar året med med att släppa två kollektioner. De heter Documented och Havana Nights. Den sistnämnda har tema värme, tropic, sommar och är helt perfekt för skapande en kall, vintrig januari tycker jag. Jag letade fram mina sommarfoton och hade det riktigt härligt vid pysselbordet. Färgerna är rosa, orange med några fina nyanser av blått och grönt. I dekorationerna finns blommor och blad av tropiska sorter och jättefina mönstrade som mosaik eller kakel. Och det finns även papper med trämönster vilket är min absoluta favorit mönster på papper! Hurra!

Kaisercrafts starts the year by releasing two collections called Documented and Havana Nights. The later is all about hot, summer, tropic weather – perfect for a cold january I think. I got out my summer photos and had a nice time creating layouts with it. The colors are pink and oranges, with a nice dark blue and green accents. Leaves, flowers and patterned tiles as decorations. And wood pattern paper which is what I love most of all in patterned paper! Yay!

TheBeach_KCHavanaNights_nj650w TheBeach_KCHavanaNights_nj650wDetail1 TheBeach_KCHavanaNights_nj650wDetail2

Material

Kaisercraft Havana Nights Double-Sided Cardstock 12X12 – Mosaic Tile

Kaisercraft Paper Pad 6.5X6.5 40/Pkg – Havana Nights

Kaisercraft Collectables Cardstock Die-Cuts – Havana Nights

Tonic Studios Nuvo Crystal Drops Collection – Pale Gold 676N

Niina-DiP (250)

1 svar på ”Sommarkänsla med Kaisercrafts Havana Nights

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.