Darling – layout med Havana Nights från Kaisercraft

Välkommen till en ny vecka på bloggen!

Kaisercraft är ett australiensiskt företag som från början var inriktad mer på konstnärsmaterial men utökat genom åren till scrapbooking och mixed media. De släpper många kollektioner papper och dekorationer under åren så det finns alltid något nytt att skapa med. Jag fastnade för januaris släpp “Havana Nights” som har härliga, tropiska färger. Perfekt för sommarfoton till exempel. Idag har jag en layout med svart-vitt foto och passade på att använda den färggranna, mönstrade bakgrundspappret. Ibland kan det vara svårt att använda sådan papper tycker jag och få dem att stämma med fotot. Då är svart vitt lite av en genväg :- ) Jag har dekorerat med gulddetaljer och guldstänk.

Kaisercraft is an australian company who first started with more artist material but sooned started manufacturing scrapbooking and mixed media supplies. They release many new collections through the year so there is always something new to create with. I fell for the january release Havana Nights with it’s lovely tropical colors. Todays I show a layout with a black and white photo. It goes a bit easily with the busy, colorful background paper I think. I decorated with gold details and mists.

Darling_KCHavanaNights_nj650w Darling_KCHavanaNights_nj650wD2

Material
Kaisercraft Havana Nights Double-Sided Cardstock 12X12 – Exotic

Kaisercraft Paper Pad 6.5X6.5 40/Pkg – Havana Nights

Kaisercraft Collectables Cardstock Die-Cuts – Havana Nights

Niina-DiP (250)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.