Sweet – layout med Shimelles Little by little

Nu har jag snart inte mycket kvar av Shimelles härliga Little by little-papper. De som är i sista högen är de med färger och motiv som jag tycker är svårast att använda. Idag visar jag en layout där jag utmanar mig själv med ett bakgrundspapper som jag tycker är svårt och färgen lila som jag vanligtvis aldrig använder. Som tur är så handlar bilderna om min son som älskar björnbär så lila kändes spontant som en bra färg att dekorera med 😀

Sweetberries_AC_nj650w

Med ett sånt här papper – Grow Happy från Shimelles Little by little – så är tricket att skapa en yta som är mer neutral och lugn. Jag hittade ett gammalt papper med ett himmelsmotiv som stämde överens med färgen. Bakom satte jag en ram av ett rosa papper för att få kontrast mellan de båda blå. Ett annat trick för att hålla ihop det är att använda temat, i det här fallet natur med träden i pappret och björnbärsplockandet i fotona. Jag letade upp flera av blomdekorationerna från Shimelles kollektion. I och med att många av dem var lila så tog jag fram fler dekorationer som matchade. Ordet Sweet klippte jag ut ur ett annat av papprena – Encourage Wonder.

Sweetberries_AC_nj650wDetail1 Sweetberries_AC_nj650wDetail2

Material

Shimelle Paper Pad 12X12 48/Pkg – Little By Little

Shimelle Little By Little Ephemera Cardstock Die-Cuts 40/Pkg – Embossed

Shimelle Little By Little Puffy Stickers – Mini Icons

Shimelle Little By Little Stickers 8-Page Book – Icon & Alpha

niina

 

2 svar på ”Sweet – layout med Shimelles Little by little

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.