Lite bra-att-ha-kort

Denna veckan har jag tagit fram mina Spectrum Noir Illustrator igen och färglagt lite. Jag kunde inte låta bli när jag hittade detta underbara stämpelset från Tonic Studios.
Nallen har jag färglagt genom att bara använda prickar och jag har använt mig ut av fyra nyanser av brunt.
Flickan har jag färglagt med somriga toner, nu när vi rusar mot sommaren, och för att lägga ytterligare en liten touch på klänningen så har jag gjort lite blommor på den, med hjälp av blendern. Sen har jag låtit henne befinna sig i ett hav av gula blommor. Dessa har jag hittat i mina gömmor medans papprerna på korten kommer från Crafters Companion (flickan) och Kaisercraft (nallen). Nallen, med sitt bakrundspapper har jag dessutom satt fast på 3D-kuddar för att framhäva motivet lite extra.

2017-05-281 2017-05-282 2017-05-283

Tonic Studios Marmalade’s World Stamp Set – Minnie & Marmalade
Tonic Studios Super Trimmer
Lawn Fawn Custom Craft Die – Stitched Rectangle Frames
Tonic Studios Intrica Punch – Layering Dies – Circles
Bazzill
Kaisercraft
Crafters Companion

veronica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.