Lawn Fawn fe-kort

Jag skaffade mig vinterfeerna från Lawn Fawn innan jul för att använde till julkort och vinterkort, men de var så roliga att leka med så jag var ju tvungen att skaffa det äldre setet med sommarfeer också. Nu kan det ju faktiskt få bli vår tycker jag!maya isaksson design in papers lawn fawn faeries

Jag färglade alla motiv med ColourBlend pennor från Spectrum Noir och stansade ut dem med matchande dies. Sedan gjorde jag en bakgrund med hjälp av distresser och monterade motiven med olika tjock 3D foam så att de sitter på lite olika höjd. Jag tycker faktiskt själv att kortet blev jättegulligt. Men så är ju stämplarna svåra att misslyckas med då de är så söta!

Material:
Crafters Companion Spectrum Noir ColourBlend Pencils
Lawn Fawn Custom Craft Die – Fairy Friends
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Fairy Friends
Spectrum Noir Sparkle Pens 3/Pkg – Clear Overlay
Bazzill Foil Cardstock 12X12 – Gold Metallic Matte

maya

2 svar på ”Lawn Fawn fe-kort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.