PS I Love You

Idag är det 3e advent, och jag bryter av julstressen lite med en massa kärlek.
Jag har gjort två layouter, där jag låtit mig inspireras av min DT-kollega Karin Tolwers, med Kaiserkrafts nya underbara serie PS I Love You. Passar perfekt till Alla Hjärtans Dag i februari.
Den första LOn, är ett gammalt fotografi på min mamma när hon var väldigt ung, och då min mamma tyvärr inte finns med oss längre, så är fotona väldigt betydelefulla, och vad är inte bättre då, än att skapa nåt vackert med dem.
Den andra LOn är ett fotografi från i somras när jag och min älskade sambo besökte London. En liten groupie som vi tog när vi stod på Tower Bridge, efter en heldag längs Themsen. Ett fantastiskt minne, som jag vill bära med mig länge.

2016-12-111

Jag har använt mig av 12×12 papprena, 6×6 blocket, 12×12 stickersarket och ephemerapaketet. Vissa ut av dekorationerna har jag satt fast med 3D-kuddar för att skapa lite dimension i LOn.

2016-12-112

Här är LO nr 2, på mig och sambon

2016-12-113 2016-12-114

Kaiserkraft 12×12 PS I Love You
Kaiserkraft 6×6 PS I Love You
Kaiserkraft 12×12 stickersark, PS I Love You
Kaiserkraft ephemerapck PS I Love You
American Crafts Sticky Thumb Adhesive Foam Dots 275/Pkg
Crafters Companion Red Liner Tape 3mm
Tonic Studios Super Trimmer

veronica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.