Årets julkort – LO med Kaisercraft Frosted

Vad härligt det är med ledigheter då man kan slappa och bara vara eller pyssla och skapa. Jag har gjort en layout med fotot som jag använde som julkort till familj och vänner i år. Oftast brukar jag fota bara barnen men nu fick hela familjen vara med, och entrén till vårt nya hus. Det var ju liksom årets stora händelse för oss att vi flyttade 🙂

Jag har använt Kaisercrafts serie Frosted. De släppte flera underbara julkollektioner under året så det finns mycket att välja på för att scrappa julbilderna. Dekorationerna är fina också för alla som gör egna project life kort eller varför inte det mer och mer populära December daily-album. Det är ett album i valfritt format helt tillägnat december och julförberedelserna (jag tänker hamstra Kaisercrafts serie Christmas Wishes inför nästa år för detta).

christmaswishes_kcfrosted_nj650w christmaswishes_kcfrosted_nj650wdetail christmaswishes_kcfrosted_nj650wdetail2

Jag har stänkt Heidi Swapps color shine på bakgrunden i färgerna Ocean och Tinsel – de passar perfekt till dessa papper. Sen har jag också dekorerat med min absoluta favoritprodukt just nu – Nuvo jewel drops från Tonic studios. Det blir fantastiska genomskinliga nästan som vattendroppar. Här har jag använt färgen Sea breeze.

Material

Kaisercraft Frosted Double-Sided Cardstock 12X12 – Frozen

Kaisercraft Collectables Cardstock Die-Cuts – Frosted

Kaisercraft Frosted Double-Sided Cardstock 12X12 – Polar

Simple Stories Basics Double-Sided Paper Pad 6X6 24/Pkg – Wood & Notebook

Kaisercraft Wooden Shapes 45/Pkg – Joy

Heidi Swapp Color Shine Spritz 59ml – Ocean samt Tinsel

Tonic Studios Nuvo Jewel Drops – Sea Breeze 646N

niina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.