Konfirmation

Hej. Dagens kort fick jag inspiration till när jag såg Tonics senaste dies. Varför inte göra ett konfirmationskort att “ha på lager”. Bakgrundspappret har jag målat genom att blöta pappret med vatten och sedan målade jag med AquaTint Inks. Diesen stansade jag ut i det härligt skimrande Crafters Companion Centura Pearl Printable Card.

p1020764

Stämpeln är från mina gömmor och embossat med silver.

p1020766

Insidan

p1020767

Material:
Crafters Companion Sheena Douglass White Stamping Card A4 
Crafters Companion Centura Pearl Printable Card Pack A4 50Pkg 300gr – Snow White
Crafters Companion Spectrum Noir AquaTint Inks
Tonic Studios Faith Range – Sun Ray Scene 1275E
Tonic Studios Faith Range – New Life Cross 1276E 
Lawn Fawn Custom Craft Die – Just For You Labels 

britten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.