Happy birthday med Lawn Fawn

Maya Isaksson design in papers lawn fawn birthday butterfly

När jag gjorde detta kort var jag sugen på en riktigt färgglad och knallig bakgrund som jag gjorde med Distressdynor som jag stämplade ovanpå med mixed media-stämplar av Crafter’s Companion. Sedan kom jag på att jag hade superfina texter från Lawn Fawn som jag knappt använt och använde också en äldre fjärilsstämpel från ett av mina favoritset, också den från Lawn Fawn. Fjärilen är färglagd med Spectrum Noir markers.

Jag använde också en die från Lawn Fawn till att stansa ut bakgrunden, jag tycker den är jättefin med kryss efter kanterna. Nu såg jag att de släppt en med prickar runt om också och den villhöver jag såklart också! Jag tycker en die med stygn eller något annat runt om gör att ett enkelt kort känns mer “färdigt”, så jag använder dem ofta.

Material:
Spectrum Noir Generation 2 markers by Crafters Companion
Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Cross Stitched Rectangle Stackables
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Big Scripty Words
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Flutter By
Crafters Companion Textures Stamp A6 Unmouted Stamp Set – Basket and Burlap
Crafters Companion Watercolour Card Pack A4

maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.