We R Memory Keepers – Kaisercraft – Stampendous

Designteamet skapar efter samma skiss, Maries, och idag får ni se min tolkning. Skissen har ni troligtvis redan sett tidigare men så här ser den ut 🙂13139132_10153828334534039_7732268474622755309_nJag har gjort ett kort i den härliga pappersserien Mermaid Tails från Kaisercraft. Stämpeln kommer från Stampendous och det finns flera olika fyrar att välja bland.
Jag älskar embossingfoldrar och när dessa orden kom var jag bara tvungen att skaffa ett set. Det ligger sex ord i varje paket så man får ju flera att välja bland även om man bara införskaffar ett paket ;-). Jag embossade det mönstrade papperet. Eftersom jag inte ville ha för stort avstånd till mitt snäckskalsmönstrade papper har jag skurit lite runt Y-et på Hooray och petat in snäckpapperet under 🙂WeRMemoryKeepers stampendous P1180092Här ser ni det embossade ordet lite tydligare.WeRMemoryKeepers P1180093

Vill du vara med och skapa efter skissen? När du har skapat; länka ditt bidrag till en av veckans bloggposter och skicka en bild med e-post till petra (snabel-a) designinpapers.se så är du med och tävlar om ett pris. Deadline är siste augusti. Lycka till!

På återseende! /lenislenis

Material:

Crafters Companion Neenah Classic
Stampendous Cling Stamp – Boston Lighthouse
Kaisercraft 6,5×6,5 – Mermaid Tails
We R Memory Keepers Embossing Folders 6×2 – Dear Lizzy Fine & Dandy
Kaisercraft Coastal Escape Wooden Shapes Sea Life

Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy comfort + Trimmer 158e
Tonic Studios Tim Holtz Non Stick Micro-Serrated Multicutter
Tonic Studios Kushgrip Art Knife
Tonic Studios Funky Tape Runner
Tonic Studios Craft Tacky Glue
Tonic Studios Nuvo Glue Pen 

lena

3 svar på ”We R Memory Keepers – Kaisercraft – Stampendous

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.