Låt oss Presentera Veronica Andersson .:. ny GästDT på DESIGN in PAPERS

Låt oss presentera vår nyaste Gäst DT:

Mitt namn är Veronica Andersson, jag är 37 år gammal och bor i hus med min sambo och våra 4 katter.

Jag har fått det stora nöjet att bli tillfrågad om jag kan vara Gäst-DT på DESIGN in PAPERS-bloggen och det är klart jag vill det, ska verkligen bli superkul.

Jag upptäckte scrapbooking för säkert 15 år sedan men jag blev väl riktigt fast för sisådär kanske 10 år sedan.

Började med att jobba med fotouppslag och LOs till att idag vilja syssla med allt. LOs, fotouppslag, PL, minialbum, mixed media, art journal, planners…. And it goes on and on and on…….. Jag älskar allt som har med den här fantastiska världen att göra,

om nu bara tiden räckte till lite mer också….

Bild 058

Vill du se mer av Veronicas alster så kom tillbaka till DESIGN in PAPERS-bloggen under augusti och september så ska du få se på många underbara alster. Veronicas blogg hittar du här:  http://thecrazycatladycreates.blogspot.se/

veronica

 

 

1 svar på ”Låt oss Presentera Veronica Andersson .:. ny GästDT på DESIGN in PAPERS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.