GästDT Sofi .:. XoXo

Sofi inspirerar idag i bloggen:

Hej igen! För er som missat det så vann jag en utmaning här på Design in Papers som gick ut på att lifta en av tjejerna i DT-teamet och vinsten var att få gästa här i bloggen nu i augusti. Här kommer en layout i äkta Sofi-stil. Vitt cardstock, mist i vattenfärgskänsla, bakgrundsstämplar och papper i lager på lager, det är mitt eget lilla back to basic. Återigen har jag använt Kaisercrafts kollektion Sea Breeze, men nu har jag använt mig av de bruna pappren i kollektion och lagt till två papper i aprikos och vips så är det en helt ny look. Ett par trädekorationer som fick behålla sin naturliga färg och några stickers så fick layouten vara färdig.

IMG_0977

Material:
Bazzill Cardstock 12″x12″ – White
Heidi Swapp Color Shine – Coral
Kaisercraft Paper Pad 6.5×6.5 – Sea Breeze
Crate Paper Wonder Double-Sided Cardstock 12×12 – Splendid
Crate Paper Wood Veneer – Hello Love
Simple Stories Stickers – Life in Color
Övrigt: Gesso, Ink, stämplar

sofi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.