Live your dreams – Kaisercraft

maya isaksson design in papers kaisercraft

Jag hoppas att ni inte lessnat på fjädrarna från Kaisercraft. Jag kom på att jag inte använt de medföljande diesen så mycket så jag gjorde ett kort med nedsänkt bild. Jag stansade först ut fjädrarna ur ett papper, lade det på vattenfärgspapper och stämplade genom hålet ned på arket under så att fjädrarna passade in i hålet. Sedan målade jag dem med vattenfärger och monterade kortfronten med 3d-kuddar. Lite annorlunda tyckte jag. Jag dekorerade med paljetter i matchande färger, ganska enkelt men ändå roligt med mycket färg.

Material:
Kaisercraft Dies & Stamps – Feathers
Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Stitched Rectangle
Crafters Companion Watercolour Card Pack

maya

1 svar på ”Live your dreams – Kaisercraft

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.