Dare to dream big – Kaisercraft

maya isaksson design in papers kaisercraft feathers

Jag är helt förälskad i fjädrarna från Kaisercraft, de är så roliga att använda och det är perfekt när de finns i olika storlekar och med dies till också. Jag stämplade dessa på kraftfärgad cardstock och färglade med SpectrumAquas och Sparkle pens. Jag gjorde också detaljer med en vit gelpenna för det brukar göra att det lyfter lite extra när man har mörk bakgrund. Jag klippte ut fjädrarnas spetsar så de stack ut över kanten och monterade den kraftfärgade delen med 3d-tape. En liten glitterkant för lite glitter är aldrig fel och mycket glitter är alltid rätt. Nu i efterhand när jag kollar på kortet så skulle jag nog gjort skuggor runt fjädrarna också men det tänkte jag inte på just då. Får komma ihåg det till nästa gång.

Material:
Kaisercraft Dies & Stamps – Feathers
Crafters Companion Spectrum Aqua Pens
Spectrum Noir Sparkle Pens 3/Pkg – Clear Overlay
American Crafts Cardstock Pack 12X12 24/Pkg – Christmas Glitter
Crafters Companion Neenah Desert Storm – A4 Kraft Colouring Card
Crafters Companion Sheena Douglass White Stamping Card A4 – Pack of 60
American Crafts Sticky Thumb Adhesive Foam Tabs 272/Pkg

maya

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.