Lawn Fawn och Imaginisce – två produktmärken till 2-åringen

Idag har jag knåpat ihop ett kort till en tvååring. Jag ritade först tvåan på frihand och använde den sedan som mall. Jag bigade en cardstock och la vänsterkanten av tvåan kant i kant med vikningen. Både för att få bättre styrsel i kortet, men också för att jag ville ha kortet i färgglada papper så ritade jag av tvåan på mönsterpapper från Imaginisce och monterade.

Stämplarna kommer från olika set från Lawn Fawn. Några av stämplarna har jag stansat ut med tillhörande dies medan jag klippt ut vissa. Två av melonbitarna sitter på 3D-kuddar.juni16 lawn fawn P1170341Vimplarna har jag klippt ut på frihand. Jag klippte även ut ett “snöre” i cardstock då det är enklare att limma fast vimplarna på ett papper och sen limmade jag fast repet/snöret ovanpå. Bokstavsstämplarna kommer från min egen samling men Lawn Fawn har flera olika att välja mellan.Tyckte det blev en kul effekt att låta fåglarna sitta och filosofera på repet :-). juni16 lawn fawn P1170342 Så här ser insidan ut. Melontemat fortsätter…juni16 lawn fawn P1170343… dessutom måste man ju ha ballonger till en tvååring ;-). Här valde jag att knyta fast riktiga snören istället för att stämpla. En skrivruta behövs förstås.juni16 lawn fawn P1170344
Baksidan fick prydas av melonpapperet – det var jag ju tvungen att ha med :-). Jag gillar myrorna – de blir den där lilla extra detaljen ;-).juni16 lawn fawn P1170345

Det var allt från mig denna gången. Scrappa lugnt!

På återseende!

Material:

Crafters Companion Sheena White Stamping Card 300 gram A4
Lawn Fawn Clear Stamps – Happy Summer
Lawn Fawn Clear Stamps – Party Animal
Lawn Fawn Custom Craft Die – Part Animal

Stick-It – Die Cut Adhesive Sheets Double Sided
Imaginisce Single-Sided Paper Pad 6×6 – Sunny

Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy comfort + Trimmer 158e
Tonic Studios Tim Holtz Non Stick Micro-Serrated Multicutter
Tonic Studios Kushgrip Art Knife
Tonic Studios Funky Tape Runner
Tonic Studios Craft Tacky Glue
Tonic Studios Nuvo Glue Pen 

lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.