Stampendous husstämplar igen

design in papers stampendous maya isaksson

Jag hoppas det inte blir tjatigt men dessa hus från Stampendous är så roliga att leka med. Jag har faktiskt ännu ett alster på lager med dem men de får du vänta lite på. Denna gång stämplade jag dem på Neenah cardstock och fäglade med Spectrum Noir markers i regnbågsfärger. Jag skvätte lite guldfärgad mist av Heidi Swapp på och så stämplade jag en text från Kaisercraft. Jag tyckte det blev färgglatt och roligt.

Material:
Spectrum Noir Generation 2 by Crafters Companion
Heidi Swapp Color Shine Spritz 3/Pkg – Basics
Stampendous N*studio Stamp & Stencil Set – Urban Scribble
Kaisercraft Clear Stamps 6.25X4 – #Me

Crafters Companion Neenah Classic Crest Card Pack

maya

3 svar på ”Stampendous husstämplar igen

  1. NÄÄÄ!! Inte tjatigt alls Maya!! Meeeera säger jag bara 🙂 Härligt!!! Så läckert med alla glada färger, ser fram emot nästa alster som du lovat oss nu 🙂 Kram Anna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.