Pebbles: Nu

Jag är dålig på att tänka på mig själv och det jag behöver. Jag sätter ofta alla andra i första rummet och mig själv sist. Den senaste tiden har jag jobbat för att det ska bli en ändring på det. Nu är det dags för mig att fokusera mig själv. Så den här layouten är en påminnelse om det. En enkel layout med härliga papper och detaljer från Pebbles.

Material:
Bazzill cardstock – vit
Pebbles Paper Pad 6X6 36/Pkg – Everyday
Pebbles Spring Fling DS Cardstock 12X12 – Scattered Daisies
Pebbles Everyday Ephemera Die-Cuts 40/Pkg – Cardstock & Vellum W/Gold Foil
Pebbles Foiled Stickers 3/Sheets – Everyday Ampersand W/Gold
Enamel Dots
Mist

Tack för titten!
marie

2 svar på ”Pebbles: Nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.