Kaisercraft Paper – Always & Forever

Hej Birgitta här som gör ett litet gästspel.
Fick ett underbart 6,5×6,5 block från Kaisercraft – Always & Forever med mig hem när jag var ner i butiken häromdagen. Här har jag använt mig av lite svart, vitt, guld och lite linfärgat. Jag tror inte att jag använt paljetter någon gång förut, men dessa från Jillibean i tre färgstämda toner tycker jag passade alldeles utmärkt här.
IMG_6611
IMG_6613
IMG_6615

Materiallista:
Kaisercraft Paper Pad 6.5X6.5 40/Pkg – Always & Forever
Tonic Studios Exquisite Stamp Sets – Elegance
Jillibean Soup Shaker Card Sequins 960/Pkg – Oranges

birgittalogga

2 svar på ”Kaisercraft Paper – Always & Forever

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.