Kaiserkraft och Happy Place

design_in_papers_banners

Man kan nästan tro att jag fastnat för den här stämpeln från Kaiserkraft. Och då har man helt rätt! Jag gillar den massor. Jag parade den med mönsterpapper från Dear Lizzy Happy place som jag skar ut i remsor och sydde fast i bakgrunden. Jag dekorerade med lite paljetter från gömmorna och kortet var färdigt. Jag måste säga att rektangel dies från Lawn Fawn skulle jag inte klara mig utan nu, de gör att korten ser färdiga även om det inte är så mycket på dem. Tumme upp för dies med fejksömmar från mig alltså.

Material:
Lawn Fawn Custom Craft Die – Large Stitched Rectangle
Kaisercraft Clear Stamps 6.25X4 – #Me
Crafters Companion Sheena Douglass White Stamping Card A4 – Pack of 60
American Crafts Dear Lizzy Happy Place Paper Pad 6X6 36/Pkg

maya

1 svar på ”Kaiserkraft och Happy Place

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.