Skramligt bokmärke

Design in Papers bokmärke

Jag har använt min Fuse tool till att göra ett bokmärke åt min dotter. Jag gjorde det så att det går att haka fast om en sida. Jag började med att skära ut en bit foilat papper från ett block från WrMK. Det är till för att puncha bokstäver med bokstavspunchen men jag tyckte de var lagom stora för att göra kort med också.

design in papers bokmärke detalj

Jag fuseade tre sidor runt mönsterpappret, hällde på lite pärlor och paljetter och så fuseade jag en baksida som var lite kortare. Sist av allt fuseade jag ihop fram och baksida upptill så att inte skramlet ramlar ut och så att det går att haka fast bokmärket runt sidan man är på. Jag stämplade en liten bok som jag färglade och så ett hjärta med vit StazOn som fäster på plast. Dottern blev jättenöjd över bokmärket, hon gillade skramlet.

Material:
We R Memory Keepers Photo Sleeve Fuse Tool
Spectrum Noir Generation 2 by Crafters Companion
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Science Of Love
Kaisercraft Clear Stamps 6.25X4 – #Me
We R Memory Keepers Paper Pad 3X5 – Kraft W/Mint Foil

maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.