Påskgåva – Tonic Studios

Nu är påsken här och jag har använt en av Tonic Studios fantastiska stansmallar för att göra en liten sexkantig ask till de små lyxiga påskäggen man vill ge bort. Man kan givetvis fylla asken med annat också 😉

Det är en så jättekul stansmall som faktiskt innehåller hela 19 stycken stansar! Det är själva askstommen och sen finns det flera olika sorters mönster till om man vill stansa ut hålmönster i asken alternativt stansa ut i papper och dekorera asken. Jag har blandat 🙂 Stommen är i vit cardstock och mönsterpapperet jag använt är Costal Escape från Kaisercraft. I 6×6-blocket finns så söta tags och en sån har jag fäst på asken med ett “galje-band” från en tröja jag köpt – ni sparar väl “galje-banden”? En dag kommer de att komma till nytta 🙂

mars16 tonicstudios P1170137

Här en närbild på mönstret på asken. Som ni ser har jag på varannan sida stansat hål i asken och på varannan så har jag dekorerat med samma mönster.mars16 tonicstudios P1170139

Så här ser asken ut uppifrån, som en stjärna. Jag valde att sätta små halvpärlor som dekoration men det är också ett fint mönster på papperet (från stansmallen), och det är vackert i sig.mars16 tonicstudios P1170138Material:

Tonic Studios Crystal Carousel Box Die Set
Stick-It – Die Cut Adhesive Sheets Double Sided
Kaisercraft Costal Escape 6×6 paper pad

Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy comfort + Trimmer 158e
Tonic Studios Tim Holtz Non Stick Micro-Serrated Multicutter
Tonic Studios Kushgrip Art Knife
Tonic Studios Funky Tape Runner
Tonic Studios Craft Tacky Glue
Tonic Studios Nuvo Glue Pen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.