Bra-å-ha-kort – Crafters Companion

Idag har Marie påskledigt och då passar jag på att blogga extra med ett kort.
Jag plockade fram Aquatintsen igen och lekte fram en bakgrund. Färgade in partier i olika färger och nyanser och sen skvätte jag lite vatten över. Dessutom strödde jag över några korn av grovt salt – det blir en fin effekt tycker jag.

Jag valde ut en bit av papperet som jag ville ha som bakgrund och skar till. Sen stämplade jag dit textbakgrunden och sländan. Sländan stämplade jag ytterligare en gång på den delen av det Aquatins-papperet som jag ej använde. Jag klippte ut ögonen och vingarna och klistrade fast dem med lite volym. Lite snöre, Lawn Fawn twine, fick utgöra enda dekorationen.

Detta blev ett kort utan text – det är så bra att ha ett kort på lager som man kan komplettera med text när det är dags.feb16 crafters companion P1160746

Material:

Crafters Companion Sheena White Stamping Card 300 gram A4
Crafters Companion Aqua Tint Inks – Perfectly Primary
Crafters Companion Dragonfly – stämplar
Lawn Fawn Trimmings Candy Corn

Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy comfort + Trimmer 158e
Tonic Studios Tim Holtz Non Stick Micro-Serrated Multicutter
Tonic Studios Kushgrip Art Knife
Tonic Studios Funky Tape Runner
Tonic Studios Craft Tacky Glue
Tonic Studios Nuvo Glue Pen

lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.