Happy Birthday Card using KaiserCraft #Me collection

Jag har knåpat ihop ett litet kort med KaiserCrafts #Me collection.
Jag passade på att dekorera insidan också för visst är det kul när man öppnar kortet och får en extra överraskning. En sak jag speciellt gillar är att det lilla blocket med mönstrade papper är 6 1/2 x 6 1/2 tum, lite större än vanligt. Det är speciellt bra när man jobbar med layouter, men också på kort. Längst bak i blocket finns också pop-outs med varierade figurer, tex den runda dekalen med texten “happy birthday to you” och den prickiga bården.

web_DIP_IMG_2092 web_DIP_IMG_2096
Material
KaiserCraft #Me – 6 1/2 x6 1/2 paper pad
KaiserCraft #Me – Die Cut Shapes

petra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.