Interaktiva Lawn Fawn-kort

DiP januari moodboard

Unde ett par veckor är teamet inspirerade av denna moodboard och och nu är det min tur att visa vad jag hittat på. Jag började med att göra ett shakerkort eftersom cirklarna fick mig att tänka på fönster.

Maya Isaksson design in papers january moodboard shaker

Jag använde mig av minisetet Turn me on av Lawn Fawn till mina kort. Man kan göra massor med dessa små set. Jag klippte ut alla delar för hand då jag inte ville ha de vita kanterna men det finns matchande dies till också. Jag stämplade glödsladden flera gånger och klippte ut hjärtat som är mittenformen och fyllde mitt shakerkort med. Jag gav dem ett lager clear Sparkle pen från Spectrum Noir för att det skulle glittra lite extra. Jag handritade bakgrunden bakom lampan efter ett av mönstren i moodboarden.

Maya Isaksson design in papers january moodboard spinner1

Sedan kom jag på att den symmetriska lampan var perfekt för ett spinnerkort också, så då gjorde jag ett sådant med. Framsidan av lampan fick ett glatt ansikte stämplat på sig.

Maya Isaksson design in papers january moodboard spinner2

Och baksidan fick hjärtat stämplat istället. Klistra fast dem runt en tunn tråd och fäst mellan mönsterpapper och kortbas.

Maya Isaksson design in papers january moodboard spinner3

Snurra lampan massa varv innan du stänger kortet och skickar det och när mottagaren öppnar det snurrar lampan. Kul!

Material:
Lawn Fawn Custom Craft Die – Large Stitched Circles
Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Stitched Rectangle
Crafters Companion Spectrum Aqua Pens
Spectrum Noir Sparkle Pens 3/Pkg – Clear Overlay
Crafters Companion Sheena Douglass White Stamping Card A4 – Pack of 60
Lawn Fawn Clear Stamps 3X2 – Turn Me On
Lawn Fawn Custom Craft Die – Turn Me On
Crate Paper Wonder Double-Sided Cardstock 12X12 – Discover
Crate Paper Wonder Double-Sided Cardstock 12X12 – Splendid
Crate Paper Wonder Double-Sided Cardstock 12X12 – Brave

maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.