Pingviner och hjortar från Lawn fawn

design in papers maya isaksson lawnfawn tack

I år är vi klassföräldrar i dotterns klass och jag har fixat en julpresent till fröken och så gjorde jag självklart ett kort också. Jag tyckte det kunde vara lite lekfullt för det är ju från barnen och du funkar ju Lawn Fawn hur bra som helst. Jag stämplade pingviner och hjortar från Toboggan Together-setet och så gjorde jag en textremsa med Milo’s ABC där det även finns ett litet hjärta som passade fint mellan orden. Jag fäglade med Spectrum Noir markers.

design in papers maya isaksson lawnfawn tack shimmer

Spectrum Noir har släppt nya glitterpenselpennor som är superfina. Jag målade lite på pingvinerna och hjärtana och avslutade med lite glossy accents på näbbar, fötter och hjärtan.

Material:
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Toboggan Together
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Milo´s ABCs
Spectrum Noir Sparkle Pens 3/Pkg – Glitz And Glamour
Spectrum Noir Sparkle Pens 3/Pkg – Clear
Spectrum Noir Generation 2 by Crafters Companion
Crafters Companion Neenah Desert Storm – A4 Kraft Colouring Card
Crafters Companion Neenah Classic Crest Card Pack

maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.