Warm winter wishes kort med Lawn Fawn

design in papers maya isaksson lawn fawn baah humbug

Jag byggde en liten scen med mina Lawn Fawn-stämplar. En ullig gullig liten bagge med julluva fick skicka mottagaren varma vinterhälsningar. Snödrivorna maskade jag med kopieringspapper som jag klippt till och så stämplade jag björkar ur ett stämpelset och maskade dem innan jag använde distresser till att färga in bakgrunden. Baggen med luva och hälsning kom från ett annat set och den färglade jag med Spectrum Noir markers. Jag använde dies för att ta ut en ram att fästa runt motivet så att kanterna blev lite snyggare.

Material:
Spectrum Noir Generation 2 by Crafters Companion
Lawn Fawn Custom Craft Die – Large Stitched Rectangle
Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Stitched Rectangle
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Baaah Humbug
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Joy To The Woods
Crafters Companion Sheena Douglass White Stamping Card A4 – Pack of 60
Crafters Companion Neenah Classic Crest Card Pack

maya

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.