Snöflingor från Stampendous

maya isaksson merry christmas stampendous

Jag hittade superläckra snöflingsstämplar från Stampendous som jag var tvungen att testa. Jag embossade dem i vitt och så färgade jag in bakgrunden med distressdynor. Jag använde maskerna som följer med stämplarna för att lägga den ljusaste färgen bara på flingorna och det blev en läcker effekt! Jag embossade en julhälsning på vellum och fäste vid en bit glitterpapper från Heidi Swapp.

Material:
Stampendous Christmas Cling Rubber Stamp 3.5X4 Sheet – Delicate Snow
American Crafts Acrylic Stamp Merry Christmas – Shimelle Christmas Magic
Crafters Companion Watercolour Card Pack
Heidi Swapp Paper Pack 5X7 12/Pkg Foil & Glitter – Oh What Fun

maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.