Dear Lizzy Documentary – I Obey

Hej allihopa! Alex här idag med en Dear Lizzy Documentary layout.

Alex Gadji - When you wish to scrap

Jag gjorde den här på vår superroliga Meet & Greet träff i Göteborg för ett par helger sen. Jag brukar inte ha så många lager papper på mina layouter, så jag bad vår underbara, talangfulla Niina guida mig lite. Tycker det blev rätt så bra iaf 🙂

Alex Gadji - When you wish to scrap closeup3

Det här är min stora tjej, täckt med vattkoppor. Hon önskade att få scrappa med mig när vi var hemma ensamma, och inte kan man säga nej till det, eller hur? Synd bara att hon blev klar med sin layout på en kvart och tyckte att jag var alldeles för långsam 🙂

Alex Gadji - When you wish to scrap closeup1

Jag har tyvärr inte Minc, men jag gillar alla dessa Minc tags ändå, som det här stora hjärtat t.ex. De funkar alldeles utmärkt som dekorationer även utan folie (även om de så klart är ännu finare med!)

Alex Gadji - When you wish to scrap closeup2

Materiallista:
American Crafts Dear Lizzy Documentary – 12×12 paper pad
American Crafts Dear Lizzy Documentary – 6×6 paper pad
American Crafts Dear Lizzy Documentary – Minc watercolor tags
American Crafts Dear Lizzy Documentary – Ephemera
American Crafts Dear Lizzy Documentary – Foiled stickers
American Crafts Dear Lizzy Documentary – Foiled cardstock Pretty Please
American Crafts Dear Lizzy Documentary – Phrase stickers
American Crafts Dear Lizzy Documentary – Gold alpha stickers
Heidi Swapp Color Shine – Gold Lame
Heidi Swapp Color Shine – Raspberry

Det var allt från mig för den här gången. Ses igen nästa vecka!
Ha det fint!

aleksandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.