For you, kort med Lawn Fawn die

DIP lawn fawn for you maya isaksson

Jag satt och lekte med min SpectrumAqua markers en kväll och lyckades få till en snygg bakgrund. Jag sprayade pappret med vatten, ritade på mitt glasunderlägg med pennorna och plockade upp med pensel och duttade på pappret så att det spred sig. Sedan torkade jag och gjorde om det tills jag var nöjd. Jag använde Sheena-papper som är väldigt slätt men tar vatten bra ändå. Färgerna blandar sig lite olika på olika papper så det är roligt att experimentera ibland. Jag sprätte lite Aqua Tints i guld över bakgrunden för att det skulle skimra fint och jag droppade lite vatten och torkade bort. Det gör att det blir ljusare fläckar här och där, det tycker jag är fint. När jag var färdig med bakgrunden ville jag inte täcka över den för mycket så jag använde en av de nya diesen från Lawn Fawn för att stansa ut orden for you i bakgrunden, Jag stansade även orden ut vitt cardstock och monterade i hålet i bakgrunden. Några paljetter ur gömmorna och kortet var färdigt.

Material:
Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Stitched Rectangle
Crafters Companion Spectrum Aqua Pens
Crafters Companion Spectrum Noir AquaTint Inks – Essentials
Lawn Fawn Custom Craft Die – Scripty For You
Crafters Companion Sheena Douglass White Stamping Card A4 – Pack of 60

maya

1 svar på ”For you, kort med Lawn Fawn die

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.