Document our Story!

IMG_1346

1 september idag och årets första höstmånad! Jag gillar hösten, speciellt september och oktober! Det blir mörkare och man får tända massa ljus samtidigt som man myser i soffan. Luften blir frisk och träden får underbara färger! Dock gillar jag inte november då det regnar på tvären i den delen av landet som jag bor, vid den tiden har jag tröttnat på mörkret och längtar till sommaren igen:-)

IMG_1344

Denna sommaren var ju ingen höjdare rent vädermässigt. Men för mig som varit höggravid har det varit en fantastisk sommar. Jag var så svullen i slutet så om det hade varit varmare så hade nog hela jag rullat fram som en boll:-) Den 25 juli föddes vår dotter och nu är vår familj komplett!

På dagens Lo har jag fotograferat våra skor och lånat sonens gatukritor som jag skrivit våra födelse år med!

IMG_1345

Så nu hoppas jag att vi får många fina höstkvällar utan regn!

Material:
Bella Blvd Double-Sided Cardstock 12X12 – Color Chaos, Ice Strandz
Bella Blvd Double-Sided Cardstock 12X12 – Color Chaos, McIntosh Strandz
Bella Blvd Cardstock Stickers 12X12 – Color Chaos, Treasures & Text

Kramar

maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.