Seven Paper: Pen & Paper

Ibland gäller det att fundera över de små sakerna i livet som gör en glad! En sak är penna och papper. Med penna och papper kan jag hålla mig sysselsatt i timtal. Just nu tränar jag på bokstäver, snirkliga och raka. Jag övar på handskrift och på att skriva snyggt. Dagens layout handlar just om det att en sådan enkel sak som penna och papper gör mig glad.

Material:
Bazzill cardstock – Vit slät
Seven Paper Double-Sided Cardstock 12X12 – Amelia 005
Seven Paper Amelia Double-Sided Cardstock 12X12 – 008
Seven Paper Amelia Double-Sided Cardstock 12X12 – 011
Seven Paper Amelia Foil Word Stickers
Seven Paper Glitter Chipboard Stickers – Amelia Gold Hearts
American Crafts Thickers Alpha Stickers – Dear Lizzy Serendipity Oh La La
American Crafts Dear Lizzy Thickers Shape Stickers – Fine & Dandy
Doodlebug Sprinkles Glitter – Gold

marie

2 svar på ”Seven Paper: Pen & Paper

  1. AAAHHH!!! Tack för en härlig stund med morgon kaffet och din, som alltid, underbara LO!!! Jag upphör aldrig att förundras av hur du bara får ihop det så där “enkelt- perfekt” Jag borde nog förresten göra som du, sitta timmar och öva min ganska skeva handstil 😉 Tack för input kära du!! Kram Anna 🙂

    • Tack fina Anna!! <3

      Att sitta och rita bokstäver och grummelutter tycker jag är väldigt avkopplande. Lägg sedan till en bra bok i öronen till det så kan jag sitta en stund! 😉

      KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.