Project Life High five core kit: Pocket Letter

Det finns ju en massa kit för Project life, stora och små. Dessa är till för just Project Life, men du kan naturligtvis använda dem till annat också. Till dina layouter när du scrappar som bakgrund och dekorationer. Till dina kort du vill gör eller varför inte till Pocket Letter.

I dag har jag använt mig av Project Life Core Kit – High five och gjort tre olika Pocket Letter som jag ska skicka till mina brevvänner. Även om jag använt kort från samma serie så blev de tre breven olika varandra, samtidigt som de matchar förträffligt! Nu ska de bara fyllas med godsaker och ett brev, så är det redo att skickas iväg till sin mottagare! 🙂

Material:
We R Memory keepers Ring Photo Sleeve Protectors 8.5″X11″ (Baseball cards)
Project Life Core Kit – High Five Edition

marie

2 svar på ”Project Life High five core kit: Pocket Letter

  1. Åååå!! Lyckliga dom som får dessa härliga brev i sin låda 🙂 Vet du, du har inspirerat mig så igår gjorde jag också ett sånt brev till en vän 🙂 Jag tog en mindre foto ficka 6×8 med 4st 3×4 fickor. Räckte för mig till att börja med 😉 Tack för att du hela tiden ger så härliga tips och ide’er <3 Kram Anna 🙂

    • Tack själv fina Anna! Vad kul att du testade att skicka ett, fick du blodad tand? Blev säkert jättebra med en mindre storlek?! Må gott! KRAM, Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.