Hundvänner – Lawn Fawn

Lawn_fawn_DIPJag gillar verkligen hundar, och stämpelsetet Critters at the dog park från Lawn Fawn är ju underbart fint! Jag fäglade hundarna med Spectrum Noir och airbrushade bakgrunden för att få en rolig effekt. Jag tycker att det blev fint med bilden mot den gröna bakgrunden. En liten puffy stickers var enda dekorationen, jag är inne i en clean and simple-period verkar det som. En annan rolig sak med stämpelsetet är att mina hundtokiga barn gillar att stämpla hela scener med busande hundar och färglägga. Kul när de har glädje av sakerna också.

Material:
Craftwell ebrush Kit
Spectrum Noir Generation 2 by Crafters Companion
Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Stitched Rectangle
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Critters At The Dog Park
Seven Paper Baxter Puffy Stickers

maya

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.