Hamsterkort med Lawn Fawn

design in papers lawn fawn hamsterJag hade ett paket superfina ramar som jag helt glömt bort och jag ville gärna använda en av dem. Jag gjorde en liten scen genom att klippa enkla masker ur vanligt papper och färga in en bakgrund med distresser. Sedan stämplade jag hamstern och hjulet och färglade dem med Spectrum Noir markers och stansade ut dem med de matchande diesen. Jag ramade in scenen med en av ramarna och fäste allt på en kortbas och kortet var färdigt!

Material:
Spectrum Noir Generation 2 by Crafters Companion
Lawn Fawn Custom Craft Die – Wheelie Like You
Lawn Fawn Clear Stamps 3X2 – Wheelie Like You
Crate Paper Maggie Holmes Open Book Chipboard Frames 20/Pkg

maya

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.