Crafters Companion och We R Memory Keepers die

Idag har jag testat på en massa nyheter… nya (för mig) produkter och nya tekniker… spännande, spännande… Det är ju SÅ kul att använda nya produkter, eller hur? Dessutom är det kul att inse att det man klurat på i huvudet faktiskt också fungerade live!

Först stämplade jag den underbara trollsländan från Crafters Companion på ett fantastiskt trevligt papper att jobba med, ett 300 grams även det från Crafters Companion. Sen ville jag testa att stansa ut Polka Dot-bården “runt/under” trollsländan utan att stansa ut den. Det funkade faktiskt bra även om det var lite meckigt med min Cuttlebug som ju endast har en maxbredd på ca 15 cm.
Nästa utmaning var Aqua Tint-färgerna – superkul att jobba med! Detta var som sagt första försöket men det blir garanterat fler försök! Mitt enda problem just nu blir väl hur jag ska begränsa mig till att inte köpa fler färger ;-D. Var givetvis tvungen att glittra trollsländan lite också ;-).
Avslutningsvis monterat jag ett mönstrat papper under trollsländan, stansade ut frasen i samma papper och monterade längst ner på kortet.

crafters companion lawn fawn P1150818

 

Material:

Crafters Companion Sheena White Stamping Card 300 gram A4
Crafters Companion Aqua Tint Inks – Perfectly Primary
Crafters Companion Sheena – Flying Dragonflies stämpel
Lawn Fawn Double-Sided Beachside fake tan papper
Lawn Fawn Custom Craft Happy Birthday die
We R Memory Keepers Die Polka Dots

På återseende!

lena

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.